Εντυπώσεις μαθητών

“… τελειώνοντας τη μελέτη μου, σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ που δεν μπορεί να κλείσει τα αισθήματα ευγνωμοσύνης και υποχρέωσης που αισθάνομαι απέναντι στην ABC και σε εσάς προσωπικά κ. καθηγητά. Αγάπησα βαθιά την ABC και τα μαθήματά της και νιώθω γεμάτος ευγνωμοσύνη, σεβασμό και αγάπη για σας…”

Ι. Μοσχίδης, Αθηνα

“…σας εκφράζω τη βαθιά μου εκτίμηση και δε θα λησμονήσω ποτέ την κατανόηση και την καλοσύνη που δείξατε απέναντι στην κόρη μου σε όλη τη διάρκεια της μελέτης της, και ευχαριστώ θερμά τον καθηγητή της που με τη λαμπρή καθοδήγησή του τη βοήθησε να μάθει τόσα και να τελειοποιηθεί…”

Γ. Μιχαηλίδης, Λονδίνο

“… η συνεργασία μου με την ABC ήταν για μένα ένα μεγάλο δώρο, που ποτέ δε θα λησμονήσω…”

Ι. Βασιλικός, Θεσσαλονίκη

“… βλέποντας πόσο ωφέλιμη ήταν για μένα η εγγραφή μου στην ABC, λυπούμαι που δεν την έκανα νωρίτερα, γιατί στη Σχολή Αρχιτεκτονικής όπου φοιτώ, νιώθω φέτος πολύ πιo άνετα στο ελεύθερο σχέδιο – και αυτό το οφείλω σ’ εσάς…”

Τ. Καρέλλα, Θεσσαλονίκη

“… θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για το τόσο ενδιαφέρον σας για την πρόοδό μου, για το ευγενικό σας γράμμα επάνω στη διόρθωση των ασκήσεών μου. Αυτό το γράμμα δεν είναι ένα απλό φύλλο χαρτί γραμμένο. Είναι ένα γράμμα με ζωντάνια και ψυχή, που αντανακλά τον ίδιο τον άνθρωπο που το υπαγορεύει…”

Χρ. Παπαμιχαήλ, Κύπρος

 

“…τα τεύχη σας είναι τόσο απλά γραμμένα, που νομίζεις πως ο καθηγητής είναι δίπλα σου…”

Ν. Θεοδοσοπούλου, Τρίκαλα