Τρόπος μελέτης

Η μελέτη που ακολουθούν οι μαθητές μας σχεδιάστηκε με στόχο τη σωστή και ολοκληρωμένη εκμάθηση Σχεδίου και Ζωγραφικής.

  • Ακολουθείτε ένα σύστημα που έχουν καταρτίσει κορυφαίοι καλλιτέχνες καθηγητές.
  • Επικοινωνείτε με τον καθηγητή, ο οποίος σας συμβουλεύει καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.
  • Αναπτύσσετε ελεύθερα την καλλιτεχνική σας προσωπικότητα, γιατί κύριο μέλημα του καθηγητή σας είναι να σας βοηθήσει να εκφράσετε και να αναπτύξετε το ταλέντο σας.
  • Προχωρείτε στις σπουδές σας με το ρυθμό που σας επιτρέπουν οι ασχολίες σας και ο διαθέσιμος χρόνος σας.
  • Ο καθηγητής προσαρμόζει τα μαθήματα στις επιδιώξεις και τις ικανότητές σας.
  • Με το τέλος των μαθημάτων, η Σχολή ABC θα σας απονείμει το Πιστοποιητικό Σπουδών.

Πώς συμβουλεύει ο Καθηγητής
Οι καθηγητές μας με τεράστια πείρα στο χώρο, βρίσκονται στη διάθεση των μαθητών όσο διαρκούν οι σπουδές τους. Ο ρόλος του καθηγητή είναι να σας συμβουλεύει και να απαντάει στις απορίες σας. Επίσης, προσαρμόζει το πρόγραμμα των μαθημάτων στις επιδιώξεις και στις ικανότητές σας.

Σημαντική είναι η συμβολή του μέσω της διαδικασίας διόρθωσης των σχεδίων που του στέλνετε. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας θα ετοιμάζετε και θα στέλνετε προς αξιολόγηση και διόρθωση σημαντικό αριθμό σχεδίων. Ο καθηγητής θα διορθώνει το κάθε σχέδιο χρησιμοποιώντας διαφανές χαρτί που θα προσαρμόζει πάνω στο σχέδιό σας. Στη συνέχεια θα σας στέλνει τις παρατηρήσεις του και το σχέδιο μαζί με το διαφανές χαρτί ώστε να μπορείτε να βλέπετε τις διορθώσεις χωρίς να έχει αλλοιωθεί το αρχικό σας σχέδιο.

Παράλληλα μπορείτε να επισκέπτεστε τον καθηγητή σας στα γραφεία μας, στις προγραμματισμένες ώρες και μέρες που ορίζονται κατόπιν συννενόησης, και να έχετε προσωπική επαφή μαζί του.