Η Μέθοδος ABC | ΣΧΕΔΙΟ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Η ABC είναι μία ολοκληρωμένη μέθοδος εκμάθησης σχεδίου και ζωγραφικής με αυτοδιδασκαλία. Περιλαμβάνει παρακολούθηση από καθηγητή, διόρθωση και σχολιασμό των σχεδίων σας, και προσωπικές συναντήσεις με τον καθηγητή!

Εξασκήσετε το χόμπυ σας και αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν ακολουθήσετε μια σχετική επαγγελαμτική πορεία.

Μέσω της μεθόδου ABC θα ανακαλύψετε τα τεχνικά μέσα που χρησιμοποιούνται στο σχέδιο και την ζωγραφική, θα μάθετε πώς χρησιμοποιούνται τα υλικά, ενώ θα ανακαλύψετε και τεχνικές συμβουλές σε διάφορα θέματα όπως βιτρώ, μπατίκ, ψηφιδωτό κ.λ.π. Καταρτίστηκε από κορυφαίους ειδικούς με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει όχι μόνο χιλιάδες αξιοθαύμαστους ερασιτέχνες, αλλά και πολλούς επαγγελματίες καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Με τη μέθοδο ABC αναπτύσσεται η προσωπικότητά σας ελεύθερα, γιατί μία από τις κύριες φροντίδες του καθηγητή σας είναι να σεβαστεί τις δικές σας ανάγκες, τις προσωπικές σας ευαισθησίες και να σας βοηθήσει να βρείτε το δικό σας ταλέντο.

Μαθαίνετε σωστά από την αρχή και έτσι φτάνετε γρήγορα και χωρίς κόπο στο σκοπό σας. Ζωγραφίζετε σωστά και αποτυπώνετε ό,τι θέλετε με τον καλύτερο τρόπο.

Η διάρκεια της μελέτης είναι 12-36 μήνες και τα αποτελέσματα εκπληκτικά.

H ABC καινοτομεί και πάλι! Ζωγράφος σας περιμένει στα γραφεία μας κατόπιν συνεννόησης,  για να ταξιδέψετε μαζί του στο μαγευτικό κόσμο της ζωγραφικής και του σχεδίου. Αν πάλι βρίσκεστε μακριά ή δεν είναι εύκολο να τον επισκεφθείτε μπορείτε να έχετε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του είτε και μέσω email.